Powered by Blogger.
RSS

Seksa tak???

Senyum lagi……

hIhhIhiiihIh….
Aku ketawa lagi rupanya… Bukannya apa Cuma time ni aku appy sangat2. Nak tau kenapa?? Sbab kat skol aku mula study ngan baik. Boleh dianggap semua keja umah yang cikgu bagi, semuanya dapat aku siapakan dan hantar pada masa yang ditetapkan.
Seronok kan??
Kat skol lagi, aku mengikui aktiviti kokum.. Main volley ball.. Tapi orang macam aku ni reti ker main volley?? Hehhehehhe… Aku sendiri pun confuse.. Maklumlah.. Kaki bangku la katakan…
Latihannya pun boleh tahan.. Sampai nak tercabut segala urat2 saraf kat dalam badan. Teruk nak mampus la katakana.. Sampai ada yang buat keputusan nak tarik diri sbab x tahan ngan latihan yang coach kami bg.. Menyeksakan!!!
Apa2 pun, thanks kat diri aku sendiri sbab dapat gak tahan ngan cobaan 2.. HHihiihhih…
Apa nak wat kan?? Kena lah tahan jer.. Klu x, macam mana nak main kan?? Kena gak tahan skit klu nak menang. Betul x??
K la.. Actually skang ni kami tengah study.. tapi ponteng main internet. Klu kedapatan ni, mampus aku!!

Cau dulu….!!!~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

eddyfisher3726546027 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

Post a Comment

Lau nak komen, jgn alang2 yer?
Komen la smpai puas.
Pnjang smpi ke langit pun xpa kot?
Ahaks
Ciaooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...