Powered by Blogger.
RSS

I Know It Is My Fault...

I Know It Is My Fault...

Huby, sy tau smuanya salah sy.. Smuanya berpunca dr sy.. Mungkin sy silap dalam melayan kawan2 lelaki.. Tp jujur sy katakan, sy lgsung xda sbrang prsaan pd mreka.. Sy cma anggap mreka kwn ja. Xlbih dr itu.
Sy tau cara sy salah, n sy akuinya. sy mnyesal. Dh bnyk kali huby sruh sy brubah, tp sy sntiasa ktakan "BAGI SAYA MASA UNTUK BERUBAH"..

Huby dh bnyk bsbar dengan kerenah sy.. Bsbar dgn prngai sy yg ntah apa2. Kuat mrajuk.. Kuat nangis..Kuat jealous.. N mcm2 g la.. Tp jujur sy ktakan yg sy mng dh cuba tuk brubah. N ia bukanlah ssuatu yg mudah n ia prlukan msa.. Itu yg sntiasa brmain dlm fkran sy..

Sy btl2 minta maaf klau kslhan sy kali ni btl2 dh mmbuatkan hati huby sakit n kecewa.. "BUT BE HONEST, I REALLY DID NOT MEAN IT".. Sy btl2 sygkan huby.. Sya lebih dr dri sy sndri. Mom prnah ckp, lau kita sukakn ssorg, jgn beri hati kita 100% pdanya.. Klau x, kita akan mnyesal di kmudian hri nti. Tp sy bgtau kat mom yg sy xleh nak wt cm 2.. Sbb apa? sbb hati sy mng dh 100% kat dia.. UHuhuhu Sy pun xtau nak wtpa g. Pa yg sy tau, HATI DAN JIWA RAGA sy semuanya adlah mlik dia. Insan yg bnama NICHOLAS LIBIN.. Dia adlh stu2nya llaki yg bjaya curi hati sy n dpt wt prsaan sy jd kacau cmni..

I really miss u huby.. I think, i can't live without u by my side. Please, forgive me for everything that just happen.. i promise, i would never act like that again. That's my PROMISE.

Smua knangan yg sy alami bsam huby, xmungkin dpt sy lupakan.. Knangan manis, ermmm sungguh indah masa tu. Wlaupun ada kalanya kita akan mghadpi saat2 gentir dlm hbungan kita, nmun kta msh dpt hdpinya dgn tenang.. Kita ttp akan dpt mnylesaikannya dgn baik.. kan? Huby ingt g xsaat 2?

Huby suka wt sy mrah.. Huby kta huby suka wt sy cm 2, sbb bila sy mrh nti, huby akn pjuk.. Huh Rsa nak ngis jer.. Sy rindukan saat2 itu.. Mengapa? apa yg kita hajati tdk smstinya akan kita prolehi?

Buat msa ini, sy hilang fokus. Hilang mood, hilang slera mkn, hilang rsa teruja untuk wt apa2 pun.. Smuanya sbb sy hati msh xtnteram.. Sy betul2 rindukan dia..

Skang ni, sy cma blh mngharap.. Mghrp agar huby sms or call.. Smua itu dh ckup tuk wt sy kmbli ceria. 

DON'T LEAVE ME, CAUSE I'M NOT READY TO LET U GO..

I'm so lonely right now....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

farah said...

takpe aby...lame2 nanti mesti ok punye 2...senyum:)

Eiba Issabella said...

Thanks Amy..
Doakan smoga hubgn yg trjlin kekal slmanya..
K? hehe

erina said...

uii na ...gawat tu..haha ,
memang btul lah ckp mummy tu, don't give all 100percent ur heart to guys, coz it will really hurt when it's broke or like ur situations lah... hehe..
just discuss baik2 n all will be just fine ... :) ahaks ...

echah mashuri said...

xpe2...mula2 mg dia mrh..nnti lame2 sejuk la tuu..hee

Eiba Issabella said...

Haha.. Pndai la ko cna sis.. Dgr gk ckp m0m 2 tp hati ni mng cuma ada dia ja skang ni.. Erm.. Syg tul ma dia.. Mcm ko gk kan? SYg sgt ma bf ko? ekekeke

Eiba Issabella said...

Echah... Thanks.. Skang ni dh ok.. Thanks GOD.. hehe

Post a Comment

Lau nak komen, jgn alang2 yer?
Komen la smpai puas.
Pnjang smpi ke langit pun xpa kot?
Ahaks
Ciaooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...