Powered by Blogger.
RSS

Impian.. Kononnya lah..

Hari 2 tengah nek bas blk uma dr tmpt keja, mata ni asyik mmandang ke kiri ke kanan jer..
hhuuHuhuhUh Xhenti2 mata ni memandang.. mencari yang mana 1.. hehe
Nak tau aq cari apa? Nak tau aq pndang apa?
Jwpannya ialah...??????

KERETA IDAMAN @ DREAM CAR

hEhhehe Tiba2 plk tringat nak beli keta jnis apa.. Dlu msa skolah mnengah, aq suka tgk keta Kembara.. 
 
Ala, yang ada tayar palsu kat blkng 2.. Tau kan? aq rsa keta 2 cntik.. Kira ssuai ah ngan kaum hawa cm aq ni.. Keta 2 ok apa kan? Rmai cikgu2 pmpuan kat sek aq dlu yg pkai keta 2.. so, diri pun rsa tringin nak memiliki keta yang sma.. hehe

Skang ni, bila dh nmpk mkin bnyk latest edition keta kat pasaran, ha.. apa lagi.. Mkin rambang la mata ni nak melihat n sambil2 2 memilih keta jenis apa yg aq nak beli bila dh keja nti.. hehe
Pas2, tringat plak mmber aq sorang ni yg suka sgt kat keta jnis berpintu hanya dua.. AMY FARAHANA.. hehe.. dia suka keta Satria Neo....
 aq pun pd mulanya xlah suka sgt kt keta jenis ni tp bila dh lama2, n mkin bnyk keta jenis 2yg mkin cntik kat luar nun cna 2, aq pun mula trtrik.. hehe Knonnya brpling mata la..
 
Cntik gk keta 2.. Wlaupun keta 2 kira privacy skit sbb hnya pnumpang yg trtntu shja yg kiranya leh naik, tp ok la drpd xda kan? hehe

Nak bwa fmly jejalan.. Mkn angin.. Nk ajk anak2 buah naik keta.. Nak round2 NEGERI DI BAWAH BAYU.. Bnyk tmpt yg aq xg la.. hehe Nak g jalan2 ngn insan trcinta.. Ngn bf ker.. Ngn laki ker. Ngn anak2 ker? Hahaha (Awal2 dh brangan...) Nak kwin ngan c DIA... hehehe

K la.. bnyk lg keja nak d wat sbnrnya ni.. So, cau dlu k?
Miss my hubby sooooo much.. hehe

Ciaooo

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

farah said...

cantik aby kete 2...sesuai tuk orang2 comel cam kita ney...hehehe...

Eiba Issabella said...

Ya.. Mng cantik pun amy.. Kita kan comel @ cute g 2.. Cam teddy.. hehe

Post a Comment

Lau nak komen, jgn alang2 yer?
Komen la smpai puas.
Pnjang smpi ke langit pun xpa kot?
Ahaks
Ciaooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...